IVASCO: Problema dumneavoastra. Pasiunea noastra

ENGLISH | ROMANA
Despre noi Distributie Contact Angajari Evenimente

Aplicatii destinate segmentelor de piata: Aplicatii Mobile, Constructii de Masini Industriale si Automatizari Industriale pentru a dezvolta componente inovatoare, precum si solutii si servicii de sistem adaptate cerintelor. Bosch Rexroth ofera clientilor sai hidraulica, comenzi si actionari electrice, transmisii mecanice, tehnica liniara si de montaj dintr-o singura sursa.

CEJN este o companie de nisa la nivel mondial, care ofera solutii de conectare rapida (pentru aer, ulei hidraulic si fluide) inovatoare, adaugand valoare si productivitate aplicatiilor si proceselor.

Dow Corning - Gama de industrii vizate de produse ale Dow Corning se intinde de la electronice si auto la constructii, indutria medicala si altele. Dow Corning comercializeaza peste 7000 de produse ce includ diverse produse de etansare, adezivi, cauciucuri, lubrifianti, uleiuri de silicon si solventi.

Oferta companiei cuprinde cea mai larga gama de elemente standard pentru masini (elemente de transfer, manere, sanii, mese rotative, cuple si acuatoare, magneti articulatii, picioare, suporti ghidaje etc.) avand un design unic, un service perfect si posibilitatea de a oferi rapid solutii la cerere. Gratie legaturii stranse dintre ELESA si GANTER sunt dezvoltate solutii tehnice speciale ce vizeaza cu predilectie designul, performanta si calitatea industriala a produselor.

ERIKS este un furnizor global pentru o gama larga de componente de inginerie de inalta calitate, in principal legate de elastomeri (o-ring-uri, simeringuri, elemente de etansare) si a componentelor din plastic utilizate in aplicatii critice si medii.

FAG, membra a Grupul Schaeffler dezvolta si produce pe plan mondial rulmenti, lagare de alunecare, ghidaje liniare si componente de motoare de calitate superioara pentru industria constructoare de masini, aeronautica si astronautica si pentru industria automobilistica.

FESTO -tehnologia pneumatica si electrica inseamna inovație in automatizari industriale și de proces - de la produse individuale la soluții gata pentru instalare. Inovație pentru cea mai bună productivitate posibila

Companie coreeana producatoare de sisteme de rafturi, adaptabile orcarei situatii.

Kolver (Italia) produce din 1989 surubelnite electrice industriale. Ofera calitate excelenta, flexibilitate, livrari & service prompte, la preturi foarte competitive in raport cu piata.

Gama larga de adezivi industriali si produse de etansare de inaltă calitate de la Loctite poate fi utilizata oriunde este nevoie de solutii specializate eficiente si chiar si in cele mai pretentioase aplicatii din industriile auto, microelectronica, aerospatiala si medicala.

Companie producatoare de masini de distribuit suruburi, banda adeziva si echipamente pentru Cleanroom.

Loxeal Engineering Adhesives este o companie italiana specializata in fabricarea unei game complexe de adezivi si etansanti (Cianoacrilati, UV, Epoxidici, Acrilic structurat, poliuretanici) la cele mai inalte standard.

Gama de produse cuprinde marca de inalta calitate Metcal pentru sudare si sisteme de rework si marca reprezentativa OKi pentru solutii de sudare, extractie a fumului de lipire si dispersare a fluidelor. Ambele sisteme de sudare, Metcal si OKi, utilizeaza tehnologia SmartHeat®, care, spre deosebire de statiile de lipit conventionale, aplica direct caldura de la sursa la imbinare, asigurand controlul total al temperaturii.

Norgren este liderul mondial al tehnologiilor pneumtice si de control al fluidelor.

Notrax este un producator dedicat de covoare ergonomice, de intrare, anti-oboseala si de siguranta pentru medii industriale si comerciale.

Grupul Oetiker este lider global in solutii de prindere si de conectare pentru o gama larga de aplicatii. Satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor, oferind suport complet pentru fiecare client si intotdeauna oferind o calitate excepționala - acestea sunt prioritatile companiei.

Brandul OKS inseamna produse de inalta performanta pentru reducerea frecarii, uzura si coroziune. Know-how-ul tribologic asigura ca masinile si sistemel, funcționează eficient chiar și in situatiile cele mai dificile - in orice moment.

Parker Hannifin este un producator diversificat de tehnologii si sisteme de miscare si de control, oferind solutii de mare precizie pentru o gama larga de piete mobile, industriale si aerospatiala.

Simco-Ion este cel mai mare producator mondial de control static (generare de incarcare si de neutralizare) si controlul contaminarii de particule (atractie electrostatica) componente si sisteme, a fost furnizorul de solutii pentru probleme electostatice (ESD / ESA), intr-o gama larga de industrii inca din 1936

SMC este lider si expert mondial in pneumatica. Cu cele 12.000 de variante de baza, si peste 700.000 de variante constructive, SMC ofera solutii de la prepararea aerului, instrumentatie, pana la distribuitoare si actuatori, acoperind practic fiecare pas in procesul de automatizare.

SOCO SYSTEM este un grup international de companii cu sediul in Danemarca, avand operatiuni in toata Europa si in lume.
SOCO SYSTEM a fost infiintata in 1961, beneficiind de un concept care a facut ca firma sa devina unul din liderii mondiali in dezvoltarea si producerea de masini de ambalat si echipamente de manipulare, ambalare si transport.

Weller este o firma de top de echipamente de lipit, rework si extractie a fumului de lipire, indemnata de permanenta evolutie tehnologica sa creeze produse inovatoare si concepute pentru viitor.

ABB este lider global in tehnologiile energetice si de automatizari.

DISTIK

Distribuim in Romania piese de schimb originale ale cunoscutului producator Siemens, atat din vechea gama Simatic S5, scoasa din fabricatie, cat si noile echipamente Simatic S7

Cu aproape 60 de ani de experienta in dezvoltarea de echipamente de control numeric computerizat, peste 19,5 milioane de produse instalate in intreaga lume si peste 5.200 de angajati, FANUC este liderul global in productia de echipamente automatizate pentru fabrici.

Nordson EFD este lider mondial in productia de echipamente si sisteme de dozare a fluidelor. Sistemele noastre de dozare a fluidelor sunt ideale pentru aplicarea unor cantitati controlate de adezivi, agenți de etansare, lubrifianti si alte fluide de asamblare care sporesc productivitatea pentru aproape orice proces de fabricare industriala.

TM Italia dezvolta si produce sisteme inovatoare pentru dozarea si distribuirea fluidelor. Structurat in doua divizii distincte, TM produce dozatoare pentru domeniul farmaceutic si industrial . In ambele domenii, TM exceleaza si afiseaza o gama larga de produse in tehnologie de dozare, provenind dintr-o cunoastere profunda si bine stabilita in probleme si aplicatii diverse.


Pe langa acesti furnizori va putem livra si: 
Furtune – pneumatice, hidraulice, de exaustare, de evacuare, pentru aplicatii speciale
Cuple- pneumatice, hidraulice
Amortizoare si cilindrii hidraulici
Elemente pneumatice – elemente filtrante, robineti, manometre, cilindrii, flanse
Motoare electrice si reductoare
Chei si surubelnite dinamometrice
Testere de moment
Filiere si tarozi
Scule de mana
Freze si burghie
Scule aschiertoare
O-ringuri, simeringuri si garniture
Roti si role
Echipament de protectie

Toate drepturile rezervate Ivasco S.R.L. © 2016 -
Powered by Web design Timisoara si Web22.ro